vrijdag 13 april 2012

donderdag 12 april

Van woensdag op donderdag nacht, heeft Anemone niet goed geslapen. Ze had pijn aan haar long. Uiteindelijk is ze bij ons in bed komen liggen en is ze in slaap gevallen.
Donderdagochtend wilde Anemone toch even naar school. Ondertussen ben ik met Julia naar de orthodontist geweest voor een onderbeugel. Ze heeft een uur in de stoel gelegen en het allemaal ondergaan.
We hebben Anemone op school opgehaald. Ze vertelde dat ze weer zo'n last van haar long had. De kinderarts verklaarde dit als volgt: Doordat er een gaatje in de longvliezen is gemaakt, voel je een soort irritatie/pijn doordat de longvliezen langs elkaar wrijven tijdens het ademen. We moeten Anemone pijnstilling geven omdat ze nu te oppervlakkig ademhaalt om de pijn te vermijden. Door pijnstilling gaat ze weer dieper ademhalen, wat belangrijk is om geen longontsteking te krijgen.
Anemone heeft 's middags op de bank een film gekeken om een beetje te rusten. Om drie uur  kreeg Anemone bezoek van Sammie. Ze hebben samen nogmaals de film bekeken en heerlijk gekletst.
De eetlust van Anemone is heel slecht. Ze moet steeds kokhalzen. Ze doet enorm haar best om toch iets te eten.
Anemone is panisch voor pleisters. Ze vindt het vreselijk als deze eraf gehaald moeten worden. Met name bij een infuus eruit halen. Nu moeten de stikkers van haar buik gehaald worden (stikkers waarmee ze haar hartje in de gaten konden houden in het ziekenhuis).
Na een half uur heeft ze eindelijk twee van de drie stickers zelf verwijderd. Morgen de rest.
Ze gaat lekker in haar eigen bedje slapen.

1 opmerking:

  1. Hey juul, wat een prachtige foto van je!!!! Ik hoop dat het nu wat beter gaat, nog twee nachtjes slapen en dan.......... KAMP naar Texel. Heel veel plezier, geniet er lekker van.
    Dikke kus MOnique

    BeantwoordenVerwijderen