vrijdag 20 april 2012


Uitslag !!!???

Vandaag toch maar een mail naar onze arts gestuurd. We kregen het volgende antwoord:


Pas vandaag uitslag: geen lymfoom. Beeld passend bij afweerstoonis. Zet de prednison maar naar 1x 10 mg per dag. Volgende week zou ik haar wel willen zien eigenlijk.

Geen tumor(en), dat is natuurlijk héél goed nieuws !!!!
Meteen komen er vragen in ons op. Zijn er nog geen uitslagen uit Parijs bekend? Waarom prednison nu omhoog en niet wachten op andere uitslagen?
Ook frustraties, hebben we hier zo lang op gewacht?
Telefonisch bleek wel dat Hein en ik dezelfde vragen en frustraties hadden.
Hein heeft dan ook een nieuwe mail gestuurd:

Zonder eigenwijs te willen zijn zouden we graag het opschroeven van de prednison koppelen aan het mogelijke overleg komende week. Moeten wij een afspraak maken of stuur je een voorstel? Uit Parijs nog geen bericht?

We kregen gelukkig meteen een mailtje terug. Inderdaad nog geen uitslagen uit Parijs. Ze zou een reminder sturen. We hebben dinsdagmiddag een afspraak met haar en tot die tijd mogen we wachten met het ophogen van de prednison. Als ze in de tussentijd luchtwegklachten krijgt, moeten we toch verhogen.

We zijn blij met de gedeeltelijke uitslag, hopelijk krijgen we volgende week nog meer antwoorden.

Groetjes Hein en Iris

2 opmerkingen:

  1. Lieve Hein en Iris,
    Eindelijk dan toch wat nieuws, jammer dat de uitslagen van Parijs nog niet bekend zijn. Maar dit is toch ook al heel goed nieuws, dus weer afwachten..........
    Hopenlijk komt inderdaad volgende week de rest van de uitslag binnen.
    Dikkes kus Arnold en Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Iris en Hein,
    Wat een spanning en wat laten ze jullie lang wachten! Het zal nodig zijn voor de onderzoeken die ze moeten doen, maar het kost zoveel spanning!!!! Gelukkig dat jullie nu een gedeelte van de uitslag hebben gehoord. Ik hoop van harte dat volgende week meer bekend zal zijn.
    Sterkte!
    Trouwens, goed dat jullie niet zomaar de beslissingen van de artsen opvolgen, maar zelf ook meedenken en kritische vragen blijven stellen! Zeker blijven doen hoor!!!
    Groetjes,
    Ine

    BeantwoordenVerwijderen